Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

12 úchvatných svatebních šatů od Vivienne Westwood

Určitě si pamatujete nádherné šaty od Vivienne Westwood, které měla na sobě Sarah Jessica Parker coby Carrie Bradshaw ve filmu Sex ve městě. Mnoho štěstí jí sice nepřinesly, ale my na nich mohly oči nechat. Návrhářka Vivienne Westwood od té doby vytvořila mnoho dalších krásných svatebních šatů a několik z nich si můžete prohlédnout v galerii.

Eliška Vrbová | 21. 01. 2018

V šatech od Vivienne Westwood se Carrie Bradshaw za pana Božského nakonec neprovdala, přesto se krátce po premiéře filmu Sex ve městě právě tyto šaty staly snem nevěst po celém světě. E-shop net-a-porter.com prodával zjednodušenou verzi svatebních šatů za 9 875 dolarů a okamžitě se vyprodaly. Ty stejné šaty, jako měla Carrie, si bylo možné nechat ušít za 16 000 dolarů a čekat na ně půl roku.

Vivienne Westwood, které se také přezdívá královna punkové módy, však nádherných svatebních šatů navrhla mnohonásobně více. Spojuje je smysl pro ženskost, rafinované střihymladistvý duch. Pokud vás v tomto roce čeká svatba, můžete se nechat inspirovat právě šaty od Vivienne Westwood.

Svatební šaty z dílny Vivienne Westwood

SVATBA MARIANNE: Vyhrajte pohádkovou svatbu na svatba.marianne.cz!