Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Dechberoucí podívaná! Španělská nevěsta zazářila v neobvyklém svatebním outfitu

Info ikona
Svatba

Říkal někdo, že nevěsta musí stát před oltářem výhradně ve svatebních šatech? Španělka Paz celému světu dokázala, že není na škodu zapomenout na konvence a rozvířit stojaté svatební vody. Její svatební outfit byl totiž originální, nevšední, a přesto dokonale elegantní.

Většina nevěst se shodne, že objevit vysněné svatební šaty, je běh na dlouhou trať. Jedny jsou příliš zdobené, druhé nemají závoj, třetí mají nechtěný dlouhý rukáv a ve čtvrtých připomínáte figurku na svatebním dortu. Možná je na čase, abychom nad svatebním outfitem začaly přemýšlet jinak a nesoustředily se výhradně na svatební šaty! To udělala také španělská nevěsta Paz, která se rozhodla, že vsadí jednu kartu na originalitu a extravaganci. Výsledek? Dechberoucí svatební outfit, který dokazuje, že svatební šaty nejsou jedinou možností nevěsty. 

Mohlo by se vám líbit

Ve jménu španělské elegance

Když španělská fotografka Bibiana Ferro sdílela snímek novomanželů Paz a Luise, možná ani netušila, jaké pozdvižení způsobí. Uživatelé sociálních sítí se bleskurychle zamilovali nejen do mladého španělského páru, ale především do nevěstina svatebního outfitu. Nečekejte šaty od vyhlášeného módního návrháře či dlouhou vlečku pokrytou drobnými drahokamy, Paz totiž oblékla bílé kalhoty, které doplnila dlouhým asymetrickým pláštěm.

Fotografka prozradila, že celý svatební outfit vymyslela Paz společně se svou sestrou. Návrh následně předala švadleně, která její představu o svatebním outfitu zcela vyslyšela. Zároveň si můžete všimnout, že Paz upustila od lodiček nebo sandálků a dala přednost zeleným balerínkám se srdíčkem, které pochází z kolekce španělské značky Uterqüe.

Na nevěstině svatebním outfitu jsme si zamilovali také silnou bílou čelenku se závojem, za kterou stojí madridská značka Los tocados de Anaida. Právě čelenka dodala rozpuštěným tmavě hnědým vlasům sofistikovaný nádech a proměnila Paz v elegantní a nadčasovou nevěstu. Pomyslnou tečkou byla krásná svatební kytice.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit