Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Tipy na svatební líčení od nejlepší z nejlepších

Jana Darmovzalová má práci snů. Je National Make-up artistkou přední kosmetické značky Lancôme a o svatebním líčení ví všechno!

Promotion | 15. 01. 2018

Svatba je pro každou z nás významný krok. Je to moment, kdy se vydáváme na novou životní cestu. Jsme naplněny láskou, štěstím a možná i nepatrnou obavou z neznáma.

I proto je nesmírně důležité, aby se žena ve svůj svatební den cítila sebejistá, krásná a neodolatelná.

Téměř každá budoucí nevěsta věnuje výběru svatebních šatů nemalou pozornost. Stejně tak by to mělo být i v případě líčení a účesu. Přestože můžete být v každodenním líčení již sběhlé, svatební make-up vyžaduje několik důležitých kroků, které není dobré opomenout.

Profesionálně odvedený make-up je zárukou, že budete v den D vypadat jako bohyně. Jana Darmovzalová vám poradí, jak na to.

Jana

Několik měsíců před svatbou je vhodné začít se starat o pleť více než obvykle. Důležitá je dostatečná hydratace. Je dobré návštívit kosmetický salon, kde vám poradí, na co byste se mohly ještě zaměřit a jak ideálně o pleť pečovat. Poslední ošetření by mělo být provedeno přibližně dva týdny před svatbou

A jak postupovat, jestliže se rozhodnete být ve svůj svatební den sama sobě vizážistkou?

Základem je příprava pleti a její sjednocení. Jana Darmovzalová doporučuje:

  Génifique Advanced Serum – Toto sérum je ideální jako primer, plet´ hydratuje a rozjasní. V den svatby se pokud možno vyhýbáme mastnějším krémům a volíme jiné textury. To proto, aby nám make-up vydržel co nejdéle.

fdsglgj

  Make-up Teint Idole Ultra Wear 24h – Make-up, který vydrží na tváři celý den, skvěle zakryje nedokonalosti pleti a přitom nedělá efekt masky.

fksdjgk

  Hypnôse Black – Ikonická řasenka Lancôme, která dodá objem a prodlouží řasy. Na svatbu je vhodné volit raději voděodolnou. 

fjksdgkjg

  Absolu Rouge – Líčení rtů je hned po očích to nejdůležitější. Volba správného odstínu rtěnky je pro celkový vzhled velmi zásadní. Jana vždy doporučuje kombinaci rtěnky a konturovací tužky, aby na rtech barva vydržela co nejdéle. Nejoblíbenějšími svatebními odstíny jsou tělová, růžová či broskvová. V těchto barvách volíme i tvářenku.

fgfhfdh

  La Vie Est Belle L'Eclat EDP – Parfém je posledním krokem nevěsty k dosažení dokonalosti. A protože je vůně jeden z nejsilnějších spouštěčů paměti, bude navždy spojená s nejkrásnějším dnem jejího života. 

dksahkfjalskf