Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VYCHÁZÍ ZÁŘIJOVÁ MARIANNE SE SLEVOVÝMI KUPONY NA DNY MARIANNE

Léto pomalu končí, podzim klepe na dveře, a to znamená, že je tu největší číslo roku!

Karolína Peřinová | 20. 08. 2020

Se zářijovou Marianne vychází kupony ke Dnům Marianne. Užijte si od 18. do 20. září nákupní událost roku ve více než 6000 obchodech v Česku a na Slovensku, a to se slevou až 70 %! Více na www.dny.marianne.cz.

A hned na začátek pro vás máme skvělou zprávu! Novou Marianne i s kupony si můžete objednat až domů do schránky s POŠTOVNÝM ZDARMA! Objednávejte na www.marianne.predplatsi.cz

Jako každý rok je zářijové číslo nabité skvělými rozhovory. Začněte např. tím s hvězdou titulky, tenistkou Petrou Kvitovou. Prozrazuje, co by ráda dělala po skončení sportovní kariéry a vzpomíná na incident z roku 2016. Dále jsme vyzpovídali módní návrhářku Taťánu Kovaříkovou, v rubrice osobnost a móda najdete rozhovor s herečkou Elizavetu Maximovou a s modelkou Terezou Srbovou jsme si povídali o tajnostech jejího šatníku. Nechybí ani rozhovory s muži, a to hned se dvěma – herci Jaromírem Noskem a Viktorem Dvořákem.

S psychiatrem Radkinem Honzákem se podíváme na kloub tomu, proč už nelenošíme, ale prokrastinujeme aneb kdy se ze zlozvyku stává choroba? Psychoterapeut Martin Zikmund se věnuje tématu nevěry z trochu jiného úhlu. Myslíte, že může nevěra vylepšit vztah? A spisovatel Robert Fulghum pro vás má jednu narozeninovou radu.

ČTĚTE TAKÉ: VŠE, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O DNECH MARIANNE 2020

Do zářijového čísla jsme pro vás připravili dvojnásobnou dávku módy i kosmetiky. Trendy přichází, odchází a pak se zase vrací, kdo je ale určuje? To zjišťovala módní redaktorka Eliška Vrbová. Představí vám také aktuální módní hit - balonové rukávy, zavzpomíná na největší obuvnické legendy a ukáže, jak kombinovat semiš. V kosmetice se inspirujte největšími trendy v účesech, zjistěte, jak omládnout bez skalpelu a proč se na pultech objevuje stále více kosmetických produktů označených jako „anti-pollution“.

V cestovatelské rubrice jsme vyrazili do Českého Krumlova, na Lipno, do Švýcarska a do Brna. To vám představíme tak, jak ho neznáte! A na závěr nechybí ani několik chutných receptů. Ty jsou tentokrát na vynikající koláče.

To a mnoho dalšího na vás čeká v největším čísle roku!

Přejeme vám krásný zbytek léta a příjemné nakupování během Dnů Marianne!

Petra Kvitová: Říkali mi, že jsem na tenis moc hodná

Petra Kvitová má za sebou spoustu úspěchů, ale i pádů. V rozhovoru jsme si povídali o tom, co ji vzal i dal útok v roce 2016 a také jsme zjistili, co by ráda dělala, až ukončí tenisovou kariéru. Možná budete překvapeni stejně jako my.

Petra Kvitová
Foto: Benedikt Renč

Může nevěra vylepšit vztah?

A opravdu pálí mosty jen zamilované ženy, zatímco muži sesnažíudržetmanželkuamilenkuzároveň? Přinášímevám odpověď na tyto a další časté otázky o nevěře. Toto téma je totiž opředeno celou řadou klišé a mylných představ, a to přesto, že se jedná, bohužel, o celkem běžně se vyskytující jev.

Nevěra
Zdroj: GETTY

Viktor Dvořák: Jsem běžec na dlouhou trať

„Každý herec si přeje co nejvíc rolí, různorodých. Ale kdybych tak velkou roli získal ve dvaceti, nevím, jestli by to se mnou příliš nezamávalo. Pro moji vnitřní rovnováhu by to asi nebylo nejvhodnější,“ řív rozhovoru o své životní roli Viktor Dvořák. Probrali jsme, co bylo při natáčení filmu Havel nejtěžší, došlo ale i na výčet drobných neřestí, s nimiž aktuálně bojuje.

Viktor Dvořák
Foto: Tomáš Krist

Taťána Kovaříková: Černá královna ve světe plném barev

„Kolikrát jsou mi lidé na ulici povědomí jen proto, že mají na sobě něco mého. Vydám se za nimi v domnění, že se známe, ale pak zjistím, že zdravím svůj kabát,“ říká renomovaná návrhářka Taťána Kovaříková. Jak vzpomíná na své začátky, první kolekce a jak nahlíží na styl českých žen?

Taťána Kovaříková
Foto: Ondřej Košík

Vášeň a odvaha

Všechny tři jsou odvážné a úspěšné. A všechny tři pěkně rozvířily mediální vody
během koronavirové krize. Jak dnes žijí mikrobioložka Soňa Peková, imunoložka Blanka Říhová a lékařka Martina Vašáková?

Rouška svět
Zdroj: GETTY

Související články

Krása

<span>Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii</span>

Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii

Zdraví

<span>Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno</span>

Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Dobrý nápad

<span>KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?</span>

KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?