Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Známe tajemství zářivě lesklé pleti Beyoncé

Info ikona
Beyonce

Beyoncé má vždy dokonale zářivou pleť, ale na posledním vydání amerického Vogue to vypadá, že se vyspala opravdu dorůžova.

Markéta Vörös | 17. 08. 2018

Nahý a zcela jednoduchý make-up jí vytvořil její kamarád a vizážista Sir John. Dodal, že důležité je cítit se pohodlně ve své vlastní kůži. A o tom celý make-up vytvořený na obálku prestižního časopisu je - být zdravě sebevědomá a spokojená sama se sebou. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tohle poslání se nám opravdu líbí! Pořád ale chceme vědět, zda se s takto zářivou pokožkou musíme narodit (a zároveň rozloučit), nebo stačí zajít do Sephory? 

Pokud jste si tiply druhou variantu, měly jste pravdu! A k hvězdnému looku vám postačí jen dva produkty, které Sir John používal. 

Nejdříve aplikoval hydratační podkladovou bázi s kokosovou vodou Marc Jacobs Under(cover) Perfecting Coconut Face Primer...

beyonce pleť
Zdroj: Marc Jacobs

... a následně lehký make-up smíchaný s rozjasňujícími kapkami Dew Drops Coconut Gel Highlighter. A prozradil malý trik: Aplikujte rozjasňující kapky na vlhký obličej! Tím v pleti uzamknete vlhkost a budete celý den zářit.

beyonce plet
Zdroj: Marc Jacobs

Bohužel kosmetika Marc Jacobs u nás není zatím k dostání, ale nebojte, máme pro vás skvělou alternativu!

nvnvn
Rozjasňující kapky Lumi Drops v odstínu Rose Gold, Gosh, prodává Fann za 299 Kč