Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Barvy vlasů, které budou letos na jaře trendy

Info ikona
Vlasy

Kadeřnické salony jsou sice zavřené, ale to neznamená, že nemůžeme snít o nové barvě vlasů. Inspirujte se aktuálními trendy, které vsází na přirozené, měděné či pastelové odstíny.

Ještě před rokem bychom se bez problému objednali ke kadeřnici, ukázali požadovaný střih a barvu, užili si dvouhodinovou péči a odcházeli domů s pocitem lehké hlavy. V současné době můžeme o podobném komfortu pouze snít a malovat si, jaké to bude, až se kadeřnické salony znovuotevřou. A aby nám čekání lépe utíkalo, můžeme se prokousat současnými vlasovými trendy a barvami vlasů, které v letošním roce budou hrát prim. Už teď vás upozorňujeme, že rok 2021 nebude žádná velká divočina.

Brondes

Hnědá vám přijde nudná a v blonďaté barvě se cítíte jako barbie? Pak se vaše vlasy zrodily pro brondes, aktuální trend, který si pohrává s odstíny a vytváří specifickou barvu na pomezí blond a brunet. Pokud chcete dokonalou brondes barvu, vsaďte na měděné a medové odstíny, které provedou s vlasy hotové zázraky. Inspiraci můžete čerpat například od zpěvačky a herečky Jennifer Lopez, která propadla trendu brondes už v září loňského roku.

Pařížská bruneta

Pokud je něco, co nás karanténa naučila, pak je to láska k přirozenosti a jednoduchosti. Rozloučili jsme se s křiklavými odstíny vlasů, řekli sbohem platinové blond a vzali na milost přirozenou hnědou, která dominovala našim vlasům po celou základní a střední školu. Pravdou ale zůstává, že některé odstíny hnědé nejsou úplně „šmrnc“. S tím si naštěstí poradí hnědá barva s příznačným názvem pařížská bruneta, která vás promění ve smyslnou a elegantní brunetu. Věřte, že tuhle barvu by vám záviděla i Emily in Paris.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit

Tmavé odrosty

Stydíte se za své tmavé odrosty, které vám dělají společnost během pandemie koronaviru? Vypadá to, že byste na stud měli zapomenout. V letošním roce budou odrostlé vlasy „in“, díky čemuž se nemusíme stresovat z dalšího odrostlého pramínku. Mezi vlasovými experty se navíc proslýchá, že návrat trendu ombré je na spadnutí.

Celistvý odstín

Klíčem ke krásným a upraveným vlasům je v letošním roce jednoduchost. Vsaďte na jeden odstín barvy, který bude zdobit celé kadeře. V tomto ohledu se ale vyplatí, když zainvestujete do péče a dopřejete vlasům bezmezný lesk a objem. Jedině tak jednolitá barva vynikne a vy budete vypadat jako bohyně. Dobrou zprávou je, že tento vlasový trend bude slušet doopravdy každému.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Opatrný návrat "pastelek"

Možná si vzpomínáte na dobu, kdy ženy experimentovaly s barevnými vlasy a nebály se sáhnout po modré, zelené nebo fialové barvě. Letos budeme k nevšedním barvám přistupovat s respektem a pouze některým odstínům dovolíme, aby ovládly naše vlasy. Konkrétně půjde o pastelové tóny fialové a růžové.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit