Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Fenomén Terapie sdílením má své edukativní představení

V rámci něj budou Ester, Josefina a párový terapeut hledat odpovědi na vztahové otázky publika. Přijďte také a sms typu "takže kdy se chceš rozejít? mám čas skoro každej den" se vám už vyhnou obloukem.

Karolína Peřinová | 15. 03. 2019

Znáte projekt Terapie sdílením? Je to aktuální fenomén českých sociálních sítí a stojí za ním kreativní dvojice Ester Geislerová a Josefina Bakošová. Před rokem vystavily na Instagramu Esterajosefina několik mrazivých, a zároveň cynických úsměv vzbuzujících vět, kterými se lidé rozcházejí. To spustilo lavinu; během následujících měsíců se hashtag #terapiesdilenim stal doslova kultovním a čtenáři jim začali posílat své rozchodové věty typu:

"Miluju tě..."
“Já vás obě taky.”

Jestli si myslíte, že tohle je síla, tak to ještě nic není. Po tom, co Ester a Josefina začaly tyto věty zveřejňovat, stále častěji odpovídaly na otázky, co s tím? "Co mám dělat, aby se mi tohle nestávalo? Jak se ubránit esemeskové přestřelce?" 
Jak asi sami tušíte, odpovědi na tyto otázky jsou složitější, než se zdá. Ester a Josefina se proto daly dohromady s párovým terapeutem Honzou Vojtkem a v rámci představení "Terapie sdílením" chtějí hledat odpovědi na vztahové otázky publika.
Tak přijďte sdílet!

Interaktivní představení se budou konat 8.4., 13.5. a 10.6. v Centru architektury a městského plánování CAMP.

Vstupenky je možné zakoupit zde: https://goout.net/cs/divadlo/terapie-sdilenim/auwwd/