Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Hříčka přírody! Vévodkyně ze Sussexu má další dvojnici

Info ikona

Meghan s Akeishou si jsou podobné jako vejce vejci.

Vévodkyně ze Sussexu rozhodně nepatří mezi „tuctovky", a tak není divu, že zájem veřejnosti vzbuzují všechny ženy, které se Meghan alespoň trošku podobají. To platí i o Akeishe Landové, která vypadá jako Meghanino jednovaječné dvojče. Tmavé vlasy, snědá pleť, hluboké oči, plné rty a štíhlá postava – to všechno jsou rysy, které má nejen Meghan, ale i devětatřicetiletá Akeisha z amerického Kansas City.

Matka dvou malých dětí na svém Instagramu nesdílí příliš „selfíček“, pokud ale jednou za čas svou fotku přidá, strhne se hotová lavina komentářů, které narážejí na neskutečnou podobu s vévodkyní ze Sussexu. 

Akeisha Land
Zdroj: @greyson_land

Akeisha Landová si na připodobňování už dávno zvykla. "Často ke mně lidé přicházejí a říkají: Už vám někdo řekl, že vypadáte jako... ", a protože jsem to za posledních pár let slyšela už tolikrát, tak se směju, protože je mi naprosto jasné, jak chtějí dokončit větu,“ řekla Akeisha pro Today Style. Zároveň dodala, že jí to velmi lichotí, neboť vévodkyni ze Sussexu považuje za krásnou ženu. „Musím se ale přiznat , že velkou podobnost mezi námi nevidím,“ dodala.

Akeisha Land
Zdroj: @greyson_land

Sympatická Akeisha by z fleku mohla dělat dvojnici, a třeba Meghan zastat na společenských akcích či událostech. "Vždycky si dělám srandu a říkám, že musím někoho oslovit, aby věděl, že jsem připravená být dvojníkem vévodkyně ze Sussexu," řekla Akeisha Daily Mailu.

Vidíte mezi Meghan a Akeishou podobu? 

ČTĚTE TAKÉ: A toto jste o Meghan Markle veděli?