Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jak vypadá jídelníček světově uznávané vizážistky Bobbi Brown? Můžete ho taky zkusit!

Vizážistka a zakladatelka kosmetické značky Bobbi Brown vypadá ve svých šedesáti(!) letech neuvěřitelně! Znáte tu frázi „Jste to, co jíte“? Asi na tom něco bude… Jestli chcete vypadat stejně jako Bobbi, čtěte dál.

Markéta Vörös | 19. 02. 2018

Samozřejmě, jsme realisté. Určitě za tím stojí i skvělé geny, ale jak sama říká, strava opravdu hraje důležitou roli. Tak si to vezmeme úplně od začátku…

06.00

Většinou vstává spolu s manželem Stephenem, který se probouzí i bez budíku na hodinu přesně. V lednici má vždy lahev s čerstvě vymačkaným džusem a každé ráno vypije dva hrnky teplé vody s citronem. Protože hydratace je základ všeho.

vcxbxvxvx
Archiv Bobbi Brown

06.30

Ráno si neodepře kávu a stejně jako my v redakci miluje kávy Nespresso. Nalije si šálek espressa Ristretto s mlékem a přibližně půl hodiny čte noviny a projíždí Instagram. Poté vyráží do fitka nebo na jógu.

vxcvx
Archiv Bobbi Brown

 

09.00

Snídá až po cvičení, ideálně bílý jogurt s malinami, stévií a cereáliemi. Její oblíbené jsou Poop Like a Champion High Fiber Cereal, které jsou velmi bohaté na vlákninu. Díky tomu vydrží Bobbi bez pocitu hladu až do oběda.

vcxvxv
Archiv Bobbi Brown

 

13.00

Bobbi většinou obědvá v restauracích, protože je celý den hodně zaneprázdněná. Miluje hovězí hamburger z restaurace StuffedBurger, kde jí ho připravují speciálně na „Bobbi způsob“. Co to znamená? Zásadně bez housky, s kyselou okurkou, rajčaty, avokádem a salátem ze špenátu, výhonků, mrkve a další zeleniny. Po obědě si vždy dopřeje dvě kostičky hořké čokolády, protože vždy potřebuje něco „sladkého“ na konec.

cyvyc
Archiv Bobbi Brown

 

16.00

Celý den se snaží popíjet teplou vodu s citrónem, a když ji popadne hlad, připraví si zeleninu s humusem, sýry a uzeniny. Nelekněte se, tato porce není celá pro ni!

cxvycxy
Archiv Bobbi Brown

 

19.00

Večeře je většinou bezmasá a bohatá na proteiny. A pokud jste si mysleli, že nikdy nespořádá nic kalorického, tak jste se mýlili. Jednu neřest přeci jen má - každý týden si dopřeje sklenku vodky s okurkou. Občas se stane, že nezůstane jen u jedné. Známe to!

fghfdgfd
Archiv Bobbi Brown