Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

KLÁRA KOTÁBOVÁ: A spodní prádlo nosíte jaké?

Info ikona
Spodní prádlo

Žiju v režimu, který mě naučila maminka. Za všech okolností na sobě musím mít krásné prádlo. Čistě pro případ.

Klára Kotábová | 3. 07. 2020

Můžu strávit den v teplákách, vydat se se psem na obchůzku Obory, mít na tričku skvrnu od kari, jak bych ale oblečená nevyrazila z domu za žádných okolností? V sepraném spodním prádle, nehezkém, chcete-li. Jako malá holka jsem totiž od maminky poměrně často slýchala, že na sobě mám mít krásné kalhotky, bez utíkajících ok, třeba proto, že když mě srazí auto a budou mě v nemocnici svlékat, mohl by proces resuscitace zpomalit pohled na nehezké spodní prádlo. Což se nesmí stát. Od té doby mám v hlavě zakódováno, že nezáleží na svršcích, ale na spodcích. A tuto tezi předávám už i svým dcerám.

Nebudu tu sáhodlouze hloubat nad tím, že naštěstí nikdy nebyla naplněna predikce mé pečlivé maminky, tudíž mě nikdo nezbavoval svršků, ve stavu nouze životních orgánů, takže nikdo neomdléval při pohledu na ně… Na druhou stranu je fakt, že každá žena se v životě párkrát svlékala, aniž by to samé ráno věděla, že k tomu s přicházejícím večerem dojde.

KLÁRA KOTÁBOVÁ: Máte ještě něco svého?

Taky mám pocit, že právě skvostné prádlo funguje jako skvělý posilovač sebevědomí. Mám na sobě luxusní soupravičku, barevnou, nesepranou, přesně padnoucí. A díky ní se cítím celý den jako královna. Je jedno, že je schovaná pod džínami, šaty volného střihu, případně jinými kousky oděvu. Stačí, že já to vím a to je to hlavní.

Jako prádlo fungují posilovače sebevědomí v každém případě. Vyzkoušejte si den v něčem starém, povoleném, zašedlém a druhý den porovnejte s pocitem, kdy na sobě máte lehoučké nic, které ovšem funguje přesně tak, jak má. Pozvedne části těla, které mají být zvednuté navzdory gravitaci, vytvarují zadeček a ten materiál… Je nadmíru jasné, že v takovém modelu se každá žena přestane hrbit, vypne hruď, je si vědoma vlastní nejen vnější, ale také ukryté krásy.

Pro mě za mě bych tu definici pravidelně a nezbytně každý den nošeného sexy prádla obměnila. V tom smyslu, že je třeba být připravena. Ne na to, až vaše kousky krajek bude střihat sličný záchranář – což mi jako důvod k nošení skvělého sexy prádla přijde jako poněkud morbidní důvod, ale proto, že nikdy nevíte, kdy na cestě životem potkáte svého osudového muže. Země se pohne, zajiskří to mezi vámi… A vy budete potřebovat být okamžitě připravena k akci… S vědomím, že se můžete pochlubit postavou zabalenou ve skvělém modelu, se vám bude k milostné předehře přistupovat dozajista s vyšším sebevědomím.

KLÁRA KOTÁBOVÁ: Prahu je třeba mít prochozenou

Navíc, chcete, aby vám z výstřihu nové košile vykukoval lem praktické, seprané, ožmolkované krajky, nebo kousek vycizelované krajky přesně padnoucí vašemu hrudnímu koši, který působí svůdně, ale nechává dostatek prostoru pro fantazii?

Podtrženo sečteno, spodní prádlo vidět sice není, přesto by investice do něj měla být nemalá. Nechci vás navádět k bezuzdnému utrácení, to za smysluplné nepovažuji, ale chci vás inspirovat k nákupu drobného nic, které vás pohladí po duši. Z vlastní zkušenosti vím, že prádlo, které vám sedne jako šité na míru, zdůrazní přednosti a cítíte se v něm, jako byste na sebe navlékla druhou kůži, za nějakou tu investici stojí. Užijte si ten pocit. Sama pro sebe. Sama se sebou. I to je smysl dokonalého spodního prádla. Vyznáváte jím lásku sama sobě. Umíte to?

Titulka

Časopis Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.