Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Léto u moře bude!

Do Řecka a Bulharska můžeme už od července.

Promotion | 5. 06. 2020

Černé scénáře plné předtuch, že letos budeme trávit prázdniny pouze v Česku, se nevyplní! Romantické pláže, průzračné moře a sluníčko si budeme moci dopřát už v červenci, a to např. s cestovní kanceláří Blue Style. Již nyní si můžete vybrat svou vysněnou dovolenou v Řecku nebo v Bulharsku. Okouzlí vás blankytně modrá obloha a typické bílé domky v Řecku nebo spíš Slunečné pobřeží v Bulharsku?

blue style

Jak je to nyní s bezpečností?

Děsíte se, že při příletu budete muset podstoupit testy na COVID 19 nebo být v povinné karanténě? Řecko ani Bulharsko podobná restriktivní opatření nevyžadují. Zároveň ale přísně dbají na dodržování hygienických opatření, pravidelné desinfekci, dostatečných odstupech a omezeném kontaktu s personálem. Jsou také uzavřeny vnitřní bazény a je omezený počet hostů v bazénech venkovních.

A co stravování? Všemi opěvované all inclusive, na které se leckdy těšíme víc než na moře, zůstává ve stejném rozsahu. V hotelích bude ale řešeno jinou formou než samoobsluhou.

Jak probíhá let?

I v letadle jsou dodržována zvýšená hygienická opatření, jsou pravidelně dezinfikována a vybavena speciálními filtry, které zachytí 99,97 % virů a bakterií. A pozor, nezapomeňte, že po celou dobu letu je nutná ochrana úst a nosu. Roušky nebo respirátory proto s sebou!

Nyní je pouze na vás, jestli se rozhodnete pro dovolenou v Řecku, nebo Bulharsku. Anebo navštívíte rovnou obě destinace? Nabídku zájezdů najdete zde. Tak šťastnou cestu!

Titulka

MARIANNE AŽ DO SCHRÁNKY S POŠTOVNÝM ZDARMA

Časopis Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.