Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Nakoukněte, kde spávala vévodkyně! Meghanin dům v L.A. je na prodej

Info ikona

„Máte sklep? A mohla bych ho vidět?“

Zatímco si vévodkyně Meghan užívá se svým manželem Harrym a synem Archiem soukromí v domě Frogmore Cottage, její fanoušci rozbíjejí prasátka. Na veřejnost se totiž dostala informace, že dům, ve kterém Meghan žila s manželem Trevorem Engelsonem, je na prodej.

Los Angeles, baby

Pokud si také děláte zálusk na bydlení, ve kterém Meghan strávila pár let života, pak sáhněte hluboko do kapsy. Realitní stránka Homes.com nabízí nemovitost v klidné čtvrti Hancock Park v Los Angeles za 1,8 milionu amerických dolarů (41,5 milionu korun). Odměnou za tuto nekřesťanskou částku vám bude dům o rozloze 210 metrů čtverečních, který v sobě ukrývá čtyři ložnice a tři koupelny. Nutno podotknout, že v takovém domě se člověk musí cítit královsky!

Interiér na jedničku

O vévodkyni Meghan je známo, že má styl. To se odráží i na interiéru domu, který odkazuje ke koloniálnímu stylu. Hlavní roli zde hrají dřevěné podlahy a bílé stěny. Třešničkou na dortu je tradiční krb v prostorném obývacím pokoji, který navozuje romantickou atmosféru celého domu. Hádáme, že skvěle se Meghan cítila také v kuchyni, ve které lze najít detaily ve světle šedém mramoru. Ačkoliv kuchyň nepatří k nejrozlehlejším, na přípravu večeře je naprosto dostačující.

dům
Zdroj: homes.com

Na první pohled všechny zaujme „hlavní“ ložnice. Díky mnoha oknům je místnost prosvětlená kalifornským sluncem, které snad nikdy nespí. A pokud slunce přece jenom zapadne, pak se v ložnici nachází malé posezení pro romantické večery ve dvou. Zvědavci si také kladou otázku, kdo dům prodává. Jak už jsme zmiňovali, Meghan v domě bydlela s manželem Trevorem Engelsonem. Není však známo, komu dům po rozvodu v roce 2013 připadl.

Zveme vás na exkurzi po bývalém domě vévodkyně Meghan

Současné hnízdečko

O minulém domě vévodkyně Meghan bychom povědomí měli, a teď nás zajímá, kde žije Meghan s rodinou nyní. Ačkoliv víme, že manželský pár se synem obývá dům s názvem Frogmore Cottage, podrobnější informace o interiéru nemáme. Údajně je dům v renovaci a dle Meghanina přání by měl být vybaven i vlastním jógovým studiem.

Chtěli byste žít v bývalém domě Meghan? A jaká místnost vás nejvíce zaujala?

ČTĚTE TAKÉ: Kosmetické favority Meghan Markle si zamilujete i vy! Zn.: jsou cenově dostupné!