Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Cestování

Pro mudly i kouzelníky aneb Užijte si noc v rodném domě Harryho Pottera

Info ikona

I mudla jako poleno může přespat v domě, ve kterém se narodil Harry Potter.

Pokud jsou vaše police přeplněné knihami s příběhem Harryho Pottera, Joanne Rowlingovou považujete za bohyni a vaším tajným snem je hrát famfrpál, pak zpozorněte! Rodný dům Harryho Pottera je zpřístupněn všem mudlům světa, a tak v něm můžete strávit noc nebo klidně i měsíc! Záleží jenom na vašich časových, a především finančních možnostech.

Dům s názvem De Vere House je Harryho rodný dům, ve kterém se narodil Jamesovi a Lily Potterovým. I když v něm Harry strávil pouze rok svého života, rozhodně působí magickou a především elektrizující atmosférou. Není divu, vždyť postaven byl už ve 13. století!

HP
Zdroj: Airbnb

Vzhůru do Británie

Okouzlující De Vere House se nachází ve vesničce Lavenham, v hrabství Suffolk, severně od Londýna. Věřte, že magicky působí nejen rodný dům Harryho Pottera, ale celá vesnice, které dominují podobně hrázděné domy. De Vere House se nachází v samotném centru, a rozhodně patří k nejnavštěvovanějším místům vesnice. Tomu odpovídá i cena za přenocování. Majitelé, kteří pokoje pronajímají prostřednictvím služby Airbnb, si účtují zhruba 142 dolarů za noc. V ceně ale máte i snídani, kterou si můžete vychutnat ve velké místnosti s krbem.

HP
Zdroj: Airbnb

V případě, že jste ještě neobjevili své kouzelnické schopnosti, vězte, že na tomto místě se i největší mudla bude cítit čarovně. Tento pocit zřejmě podporuje fakt, že interiéru De Vere House dominují kousky, které odkazují na život Harryho Poterra. Je libo posedět na magické modré pohovce? Nebo si raději chcete užívat pohled na plakáty z Bradavic? V tomto domě je možné všechno!

Patříte mezi fanoušky Harryho Pottera?

ČTĚTE TAKÉ: Jaké by to bylo, kdyby do Bradavic kromě Harryho Pottera chodili i módní návrháři?