Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Co zapomínají nevěsty ve svatební den?

Měsíce strávily plánováním svatby snů. Vše je dotaženo do nejmenších detailů, od výběru perfektního místa až po odeslání překrásných pozvánek. Přesto v posledních dnech před obřadem jsou nevěsty tak ve stresu, že na několik věcí stejně zapomenou, i když je mají poctivě zapsané ve svém svatebním plánovači.

Navzdory veškeré snaze mít v tento den vše pod kontrolou, se skoro vždy vloudí chybička. Ačkoli to jsou v podstatě maličkosti, na kterých nestojí celá svatba, nevěstu jejich absence může trochu vyvést z míry. Zde je 5 věcí, na které nevěsty v den D zapomínají.

Jídlo

Většina nevěst nemá od rána na jídlo ani pomyšlení. Jsou nervozní a jídlo je to poslední, co by v tu chvíli potřebovaly. Přesto by se někdo měl postarat, aby nevěsta před svatbou něco snědla. Připravte ji nějaké lehké jídlo. Nechceme, aby ji při obřadu kručelo v břiše a všichni víme, jak to dopadá, když před party celý den nejíme.

 

Voděodolné lepidlo na umělé řasy

Některá lepidla na umělé řasy nejsou voděodolná, a tak se může stát, že po slzičkách štěstí se nevěstě odlepí. A to rozhodně nechceme! Zkušené svatební make-up artistky se ale takovéto chyby zajisté nedopustí.

Doplňky

Všichni se soustředí na šaty. To je koneckonců jedna z nejdůležitějších součástí svatby. Pokud k celkovému svatebnímu outfitu patří i nějaké doplňky, nezapomeňte je doma. Je praktické vytvořit si seznam věcí, které je třeba s sebou zabalit (pokud se přípravy odehrávají mimo domov) a postupně si vše odškrtávat.

Pohodlné boty na přezutí

Spousta nevěst chce protančit celou noc. Pokud jste se nerozhodly pro netradiční svatbu a vaše svatební střevíčky nejsou conversky, ve vysokých podpatcích to asi nepůjde. Přibalte si proto pohodlné boty a tancujte třeba až do rána.

A nejdůležitější rada na závěr: Nezapomeňte si den užít!

Několikrát se pozastavte, porozhlédněte se a užijte si tu sílu okamžiku. Svatební den je náročný, pořád se něco děje a nakonec to příliš rychle uteče. Fotek sice budete mít spousty, ale ani ty od nejlepšího fotografa vám po letech nepřipomenou přítomnou atmosféru. Nezapomeňte ji po celý den vnímat a uložit si ji do vzpomínek. Nevadí, když něco nepůjde podle plánu. Hlavní je, že všichni přišli společně s nevěstou a ženichem oslavit a zpečetit jejich lásku.

ČTĚTE TAKÉ: 15 slavných modelek a jejich snové svatební dny

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte