Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Italská svatba roku: Podívejte se na překrásnou róbu Chiari Ferragni

Info ikona
Chiara Ferragni

“Yes I do, forever.” Napsala na Instagram jedna z nejúspěšnějších módních blogerek a influencerek Chiara Ferragni, která si 1. září vzala slavného italského zpěváka Fedeze. Takhle jí to slušelo!

Anonymous | 2. 09. 2018

O tom, jaké šaty by si mohla autorka populárního blogu The Blonde Salad ve svůj velký den obléct, jsme vám psali nedávno zde. Spekulovalo se o róbě značky Provonias, jíž dělá ambasadorku, ale taky o šatech Versace, Gucci a Dior, které postupně přidávala na svůj instagramový účet, kde ji sleduje více než 14 milionů uživatelů.

Chiara

Vyhrála sněhobílá róba od Diora s dlouhou vlečkou a krajkovým body se stojáčkem. Navrhla ji Maria Grazia Chiuri. Tím to ale pro módní dům neskončilo, na svatební večeři se Chiara ukázala ve druhých o něco originálnějších šatech. Byly na nich vyšity úryvky textu písně, kterou jí manžel zpíval, když ji žádal o ruku. Nemůžeme se rozhodnout, které se nám líbí víc. 

dior
Druhé, ještě nedokončené, svatební šaty

Svatba Chiari a Fedeze skončila velkolepým ohňostrojem a koncertem, na kterém si novomanželé společně zazpívali romantickou píseň. 

Podívejte se na video ze zkoušky šatů a na galerii fotek z této krásné svatby.

The Ferragnez

Autorka textu: Dominika Bártová