Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

TIPY NA DÁRKY: Darujte letos zdraví

Co takhle letos svým blízkým nadělit dárky, díky kterým budou zdraví jako rybičky?

Karolína Peřinová | 24. 11. 2019

Kosmetika, parfémy, elektronika a nějaké ty drobnosti pro radost jsou asi nejčastějším vánočním dárkem. Přitom, když se spousty lidí zeptáte, jaké je jejich největší přání, odpoví „hlavně aby byli všichni zdraví.“ Nedoporučíme vám sice žádné přípravky, které by zázračně vyléčily každou nemoc nebo nějaký ten neduh. Věřte, že kdybychom takový lék znali, nepsali bychom o ničem jiném. Dáme vám ale čtyři tipy na dárky, které každé zdraví podpoří a vaši milovaní se díky nim budou cítit lépe.

1. Proti zažívacím potížím

Máte ve svém okolí někoho, kdo léta trpí špatným zažíváním nebo jinými zdravotními problémy bez zjevné příčiny? Na vině může být intolerance určitých potravin. Darujte návštěvu pražské kliniky A2C Anti-Aging Clinic, která již 10 let nabízí jediný odborníky uznávaný test svého druhu na světě určený pro zjištění potravinových intolerancí. Umožňuje testovat až 450 potravinových substancí a díky tomu spolehlivě odhalí příčinu zdravotních potíží. Testování probíhá pomocí jednoho odběru krve, po jehož vyhodnocení je nasazena vhodná dieta. Již během několika dní jejího dodržování lze sledovat zlepšení celkového stavu, a to jak fyzického, tak i psychického.

Více informací najdete na www.a2c.cz.

2. Proti únavě

Přípravkem, který vaši blízcí v zimě jistě ocení, je tekutý doplněk stravy Salus Floradix Železo+. Kromě železa v dobře vstřebatelné formě glukonátu železnatého obsahuje i další látky přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání. Jsou jimi vitamíny B2, B6, B12 a C. Navíc je zdrojem vitamínu B1, který podporuje například činnost nervové soustavy a psychiky, což v pochmurných dnech přijde vhod. Ve složení najdete řadu přírodních látek, například výtažky z bylin a ovocných šťáv, které mají příznivý vliv na správné trávení.

Více informací najdete na www.floradix-zelezo.cz.

salus

3. Pro krásu

Maminku, babičku, tetičku, sestru či kamarádku potěší doplněk stravy Liftea COLAGENOVA HA, který v denní dávce přináší vysoký obsah kolagenu považovaného za elixír mládí. Nechybí ani kyselina hyaluronová klíčová pro hydrataci pleti. Přípravek, který podpoří mladistvý vzhled a potlačení tvorby vrásek, má navíc formu prášku, ze kterého si obdarovaná snadno připraví lahodný nápoj s vanilkovou nebo čokoládovou příchutí. Smíchat se dá i s jogurtem a péči o krásnou pleť tak lze spojit s chutnou svačinkou. Příznivý vliv má i na vlasy a nehty.

Více informace najdete na www.colagenova.cz.

cola

4. Na klouby

Stěžuje si někdo z vašich blízkých na bolest kloubů? Dopřejte jim přepychovou péči pro jejich klouby, vazy a šlachy s vánočním balíčkem Cemio Kamzík. Tento špičkový kloubní přípravek jako jediný v ČR obsahuje kombinaci kolagenu ve formě NCI® (přirozený kolagen typu I)NCII® (přirozený kolagen typu II) a vitaminu C. Tělu vlastní kolagen má z hlediska správného fungování pohybového aparátu klíčovou úlohu – udržuje pojivové tkáně svalů, šlach, kostí i chrupavek dostatečně pevné a odolné zátěži. Navíc ho nyní zakoupíte v krásné vánoční dóze.

kamzikkamzik

Hledáte ještě více inspirace na dárky? Na stránce www.vanocnitipy.cz najdete ty nejlepší nápady na dárky na jednom místě. A navíc si tam můžete zasoutěžit o skvělé ceny.