Přejít k hlavnímu obsahu
Jídlo

PODZIMNÍ RADOSTI: Staročeská káva s medovinou, skořicí a šlehačkou

Nejen pumpkin spice latte může být vaším podzimním hitem. Až zkusíte tuhle staročeskou verzi kávy s medovinou a skořicí, dost možná na tu americkou zanevřete.

Přidejte si Marianne do oblíbených na Google zprávách
Ivona Šouralová | 29. 10. 2016
Doba přípravy: 5 minut
 
POTŘEBUJETE:
panák medoviny 
smetana ke šlehání 
mletá skořice 
hnědý cukr
 
1. Uvařte kávu, po hospodském způsobu do ní ‚zazděte trpaslíka‘ (neboli panáčka medoviny) a následně přidejte zbývající ingredience podle chuti.
 
2. Usaďte se do křesla, ze kterého to máte nejblíž k oknu, a pozorujte padající listí. Tento způsob podzimu zdá se nám báječným.
 
 
 
 
Marianne je i na sociálních sítích:
×
  • Marianne
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + PÉČE AVENE + DIGI VERZE ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + PÉČE AVENE + DIGI VERZE ZDARMA
  • Předplatit