Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Jídlo

Takhle musíte letos v létě servírovat meloun

Léto konečně začalo, a to nejen v kalendáři, ale i na rtutích teploměrů. A co je absolutním ztělesněním letního občerstvení? Meloun! Tohle ovoce má rád téměř každý, ovšem ne každý jej umí správně naservírovat. Podívejte se na naše tipy a servírujte letos meloun beze skvrn, lepení a s nápadem.

Redakce Marianne | 1. 07. 2015

U vodních melounů je velká část vnitřního tělesa tvořena vodou, obsah vody může být až devadesát tři procent, na léto tedy naprosto ideální. Jedná se také o poměrně nízkokalorickou potravinu, která obsahuje maximálně třicet kalorií na sto gramů a vydatné zdroje kyseliny listové, jablečné a citronové.

Pokud máte chuť na něco extra, vyzkoušejte jeden z jedenácti originálních receptů.

 

A nebo se podívejte  na video a servírujte meloun tím nejjednodušším způsobem. 

Takhle musíte letos v létě servírovat meloun

Související články

Krása

<span>Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii</span>

Redakční tipy na produkty pro pevnější pleť: Kvalitní pořídíte za pár stovek i v drogerii

Zdraví

<span>Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno</span>

Lepší hubnutí i omlazení pleti: 5 důvodů, proč byste ráno měla pít vodu nalačno

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Dobrý nápad

<span>KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?</span>

KVÍZ: Víte, jak na vás působí barvy, kterými máte doma vymalováno?