Přejít k hlavnímu obsahu
Jídlo

Takhle musíte letos v létě servírovat meloun

Léto konečně začalo, a to nejen v kalendáři, ale i na rtutích teploměrů. A co je absolutním ztělesněním letního občerstvení? Meloun! Tohle ovoce má rád téměř každý, ovšem ne každý jej umí správně naservírovat. Podívejte se na naše tipy a servírujte letos meloun beze skvrn, lepení a s nápadem.

Redakce Marianne | 1. 07. 2015

U vodních melounů je velká část vnitřního tělesa tvořena vodou, obsah vody může být až devadesát tři procent, na léto tedy naprosto ideální. Jedná se také o poměrně nízkokalorickou potravinu, která obsahuje maximálně třicet kalorií na sto gramů a vydatné zdroje kyseliny listové, jablečné a citronové.

Pokud máte chuť na něco extra, vyzkoušejte jeden z jedenácti originálních receptů.

 

A nebo se podívejte  na video a servírujte meloun tím nejjednodušším způsobem. 

Takhle musíte letos v létě servírovat meloun
Marianne je i na sociálních sítích:

Související články

Rozhovor s nutriční koučkou Týnou Skalickou: Pitný režim je nezbytnou součástí zdravého životního stylu

Rozhovor s nutriční koučkou Týnou Skalickou: Pitný režim je nezbytnou součástí zdravého životního stylu

Byt
Jak si majitelka mini bytu s růžovými stěnami získala srdce návštěv

Jak si majitelka mini bytu s růžovými stěnami získala srdce návštěv

Životní styl
Výlet za nejlepší pizzou a vřelou atmosférou: Jak si užít Neapol bez turistů mimo hlavní sezónu

Výlet za nejlepší pizzou a vřelou atmosférou: Jak si užít Neapol bez turistů mimo hlavní sezónu

Životní styl
Žárlivost vás dohání k šílenství? Psycholožka Julie Janošíková radí, jak nepodlehnout silným emocím

Žárlivost vás dohání k šílenství? Psycholožka Julie Janošíková radí, jak nepodlehnout silným emocím

×
  • Marianne
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + SÉRUM ANNA BRANDEJS + DIGI VERZE ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + SÉRUM ANNA BRANDEJS + DIGI VERZE ZDARMA
  • Předplatit