Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Jídlo

Takhle musíte letos v létě servírovat meloun

Léto konečně začalo, a to nejen v kalendáři, ale i na rtutích teploměrů. A co je absolutním ztělesněním letního občerstvení? Meloun! Tohle ovoce má rád téměř každý, ovšem ne každý jej umí správně naservírovat. Podívejte se na naše tipy a servírujte letos meloun beze skvrn, lepení a s nápadem.

Redakce Marianne | 1. 07. 2015

U vodních melounů je velká část vnitřního tělesa tvořena vodou, obsah vody může být až devadesát tři procent, na léto tedy naprosto ideální. Jedná se také o poměrně nízkokalorickou potravinu, která obsahuje maximálně třicet kalorií na sto gramů a vydatné zdroje kyseliny listové, jablečné a citronové.

Pokud máte chuť na něco extra, vyzkoušejte jeden z jedenácti originálních receptů.

 

A nebo se podívejte  na video a servírujte meloun tím nejjednodušším způsobem. 

Takhle musíte letos v létě servírovat meloun
Marianne je i na socialních sítích: Rozhovory s osobnostmi

Související články

Tradice
Světlušky nás fascinují, kdysi však byly opředeny legendou, z níž mrazí

Světlušky nás fascinují, kdysi však byly opředeny legendou, z níž mrazí

Zábava
Podzim v televizi: ČT na podzim nabídne StarDance, pokračování Docenta nebo život Bedřicha Smetany

Podzim v televizi: ČT na podzim nabídne StarDance, pokračování Docenta nebo život Bedřicha Smetany

Zábava
Srpnový úvodník šéfredaktorky Moniky Mudranincové: Když se z dovolené stane druhý domov

Srpnový úvodník šéfredaktorky Moniky Mudranincové: Když se z dovolené stane druhý domov

Zábava
Kvíz: Jak dobře se vyznáte v československých retro pojmech? Otestujte své znalosti

Kvíz: Jak dobře se vyznáte v československých retro pojmech? Otestujte své znalosti