Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Babyboom aneb jak být stylová i v těhotenství

Info ikona
Těhotenství

Krátký manuál k tomu, jak být (nejen) během těhotenství za dámu!

Markéta Vörös | 11. 06. 2018

1. Hýčkejte se

Kosmetické procedury byste neměly absolvovat ke konci těhotenství, ale v průběhu je to povoleno. Ba co více, nějaký ten relax je vyloženě nutnost! Základní pravidlo zní: najít personál který ví, co dělá. 

My můžeme doporučit těhotenské masáže v pražském hotelu Emblem. Naše kolegyně Nora jednu takovou absolvovala a rozplývala se blahem! Nejen, že se o vás dokonale starají, ale vy si navíc odpočinete v krásném prostředí hotelového M spa.

2. Prevence je základ

Asi každá žena to tuší, ne každá si to osvojí. Mažte jak o život! Námi vyzkoušený a osvědčený produkt na strie, rostoucí bříško, ale i obličej je samozřejmě Bi-Oil. Jaký produkt milujete vy?

3. Buďte šik!

Nechte si od kadeřníka udělat střih, který nebude náročný na úpravy. A opravdu si nemusíte ostříhat vlasy nakrátko, ani nosit jen svázané vlasy. Skvělý na léto bude například delší bob, který jen vyfoukáte, dáte trochu stylingu a je to!

4. Nezapomeňte na make-up

Jednoduché pravidlo: najděte si produkty, které vám sednout a pouze vyzdvihnou vaši přirozenou krásu. Což je momentálně největší trend. Už se nenosí nánosy make-upu, pleť má být vidět! My milujeme krémové produkty, které jsou jednoduché na použití a vykouzlíte s nimi fantastický glowy look. 

Naší favorité? Rozhodně korektor a make-up od RMS Beauty a všechno od Fenty Beauty! Rihanna je prostě boží a její produkty taky. Ať už si vyberete korektory, tvářenky nebo rozjasňovače, nešlápnete vedle. Navíc je můžete použít jak na obličej, oči i rty. 

ČTĚTE TAKÉ: Nejvtipnější a nejúžasnější těhotenské ultrazvuky