Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

BEAUTY REDAKTORKA TESTUJE: Jak obstál skandinávský zázrak?

Před nedávnem jsem se dala do testování hydrolyzovaného kolagenu The Solution™  od norské značky Oslo Skin Lab. Jak obstál a stojí za to do něj investovat? Čtěte dál!

Promotion | 3. 06. 2019

Kolagen k životu prostě potřebujeme a jelikož se zvyšujícím se věkem množství kolagenu v těle klesá, měli bychom ho pravidelně doplňovat. Bez něj totiž ztrácí pokožka svou odolnost a začíná se hůře vyrovnávat se slunečními paprsky, nekvalitní stravou, kouřením, špatným a nedostatečným čištěním a dalšími negativními vlivy. Nedostatek kolagenu se projevuje stárnutím pokožky, vznikem vrásek, problémy s klouby nebo třepením nehtů.  

ldscjlksjfksfj

Po dobu dvou měsíců jsem testovala doplněk stravy, norský hydrolyzovaný kolagen The Solution™, a musím říct, že jsem celkem optimistická, co se výsledku týká. A pokud jste četli můj předchozí článek, nebojte se, s matematikou na tom nejste špatně. V tu dobu jsem měla za sebou úspěšné testování prvního balení a pomalu se vrhala na druhé.

lsdjldfkjsdfj
THE SOLUTION™ ANTI-WRINKLE COLLAGEN, kůra na 28 dnů

Jak jsem kolagen používala? Každý den jsem si ho rozpustila ve sklenici studené vody nebo přidala do smoothie. Je bez vůně i bez chuti a zcela se rozpustí. Mně osobně hodně vyhovuje forma jednotlivě balených pytlíčků, tak jsem si jich mohla několik vzít do kabelky a vypít si svůj kolagenový elixír klidně v práci nebo po cvičení. 

lsjdslkfkj

Je mi jasné, že vás zajímá výsledek... a koho ne! Mně také zajímal (smích).

Moje pleť vypadá skvěle, opravdu. Je jemnější na dotek, rozzářená a make-up nosím minimálně. Ano, určitě k tomu přispívá i fakt, že se o pleť opravdu poctivě starám, ale výsledky po norském kolagenu opravdu vidím. Takže doporučuji všemi deseti!

A na kolik vás kolagenová kůra vyjde? Cena se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete pro jednorázový nákup nebo zda využijete členství a budete objednávat pravidelně. Jednorázově vás balení na 28 dnů vyjde na 1499 Kč, zatímco v případě členství je to 1049 Kč. Ale nebojte se, žádné svazování - členství je bez závazku a můžete ho kdykoliv zrušit. 

Vyzkoušejte skandinávský kolagen i vy, nyní s 50% slevou. Stačí kliknout zde a objednávat!

Pro informaci: Sleva se načte automaticky při prokliku na web z článku našeho webu.