Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Evergreen v líčení: jednoduše a rychle podle vizážisty celebrit

Každá žena je miluje, ale ne každá si na ně troufne. Kouřové oči zvládnete lusknutím prstu i vy, protože vás to naučíme.

Markéta Vörös | 17. 11. 2017

Jsou sexy, celebrity je milují a jsou nadčasové. Připravte si stopky, protože toto líčení zvládnete za úctyhodných deset minut! Americký vizážista Robert Greene, do jehož rukou se opakovaně svěřují hvězdy jako Emily Blunt, Priyanka Chopra či Taylor Swift, nám řekne, jak na to. Věřte nebo ne, potřebujete pouze tři produkty! Tak jdeme na to.

Zapomeňte na stíny. K tomu, abyste vytvořila kouřové oči vám postačí tužka na oči, černá řasenka a transparentní pudr. Ať už zvolíte nesmrtelnou klasiku tužky v podobně černé, elegantní hnědou či netradiční zelenou, je na vás. Abyste předešla nechtěnému rozmazání, zvolte spíše tužku s tužší texturou, než příliš měkkou a krémovou. Oblíbeným produktem Roberta je černá tužka MAC Eye Kohl v odstínu Smoulder.

Jak na to?

1. Spodní i horní vnitřní linku oka obkreslete vámi zvolenou tužkou. Oči zavřete a promněte, aby se tužka lehce rozpustila. Ve výsledném efektu nebude působit tak tvrdě.

2. Nakreslete linku na horním víčku. Nebojte se, že by měla být přesná. Není třeba ji mít, jako podle pravítka.

3. Pokračujte stejně na spodním víčku a držte se co nejblíže řasám.

4. K rozmazání spodní i horní linky použijeme jednoduše prst. Pokud by byla třeba úprava, mějte u sebe vatovou tyčinku.

5. Abyste linky zafixovali, vezměte štětec na stíny a transparentní pudr a přejeďte jím horní víčko nad linkou. Vyzkoušejte pudr VICHY Dermablend, který skvěle drží po celý den.

Tip: Pokud chcete přesto dodat líčení ještě nějakou barvu, místo transparentního pudru zvolte stín v decentním tónu - béžové či meruňkové. Na slavnostní události se budou hodit také třpytivé stíny, které pouze vklepete na víčko. Doporučujeme například Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow v odstínu Cement.

6. Dodejte řasám objem a ideálně volte vždy černou řasenku. Stálicí v našich kosmetických taštičkách je řasenka Dior Show

To je vše! Není třeba použít velké množství stínů a strávit hodiny v koupelně. Takhle přesně se vytvářejí kouřové oči na přehlídkách a červeném koberci.

Smokey eyes