Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Gwyneth Paltrow radí, jak být stylová za každých okolností

Aby váš šatník fungoval, musíte si najít pár kousků, které můžete obléct za každé situace. Gwyneth Paltrow ví, že květinový vzor, šaty na jedno rameno, kalhotový kostým, kožená bunda a flitrované kousky jsou pro ni to pravé ořechové.

Eliška Vrbová | 17. 10. 2018

Květy nejen na jaře

I když si Miranda Pristley myslí, že květinový vzor na jaře není nic převratného, my ho milujeme a stejně tak Gwyneth. Ta ovšem dokazuje, že květy nevypadají dobře jen na jaře, ale i v létě, na podzim a v zimě. Jak v devadesátých letech, tak v roce 2018. Když se dobře zkombinují, můžete je zkrátka nosit celý rok, každý rok.

Kožená bunda je nestárnoucí kousek

Na premiéru, na procházku s Bradem Pittem, zkrátka kamkoliv. Kožená bunda se dá obléct vždy a všude, elegantně i volnočasově. Proto se investice do tohoto kousku klidně i ve více barvách rozhodně vyplatí. 

Vyberte si to, co vám sluší

U Gwyneth jsou to bezpochyby šaty na jedno rameno. Ať už kráčí po červeném koberci na Oscarech nebo pózuje fotografům na Met Gala, šaty odhalující jedno rameno jsou pro ni poznávacím znamením. Takové šaty nemusí být jinak zvlášť zajímavé, stačí jednobarevné v klasickém střihu, odhalené rameno jim totiž dodá ten pravý šmrnc. 

Nebojte se flitrů

S flitry se to musí umět, ale když si na společenskou událost obléknete výrazné flitrované šaty, nemůžete udělat chybu. Nemusíte k nim už pak vymýšlet žádné složité doplňky, kabelka i boty by měly být jednoduché, jednobarevné. Flitry rozhodně nic nezkazíte, právě naopak, jen to chce trochu sebevědomí. 

Když nemáte nápad, oblečte kalhotový kostým

Kalhotový kostým z módy nikdy nevyjde, snad jen jeho barvy a materiály. Ale protože se dokonce i samet vrátil, nemusíte si s tím lámat hlavu. Možná ve skříni najdete ještě vínové sametové sako z devadesátých let, takové, které Gwyneth oblékla na MTV Video Music Awards v roce 1996. Pokud jste se doteď bála takový kostým obléknout, právě teď přichází jeho čas. 

Souvislející články

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?

Móda

<span>Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly</span>

Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly

Móda

<span>Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce </span>

Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce

Móda

<span> Trend léta 2024: Vrací se oblíbené kalhoty Audrey Hepburn a Marilyn Monroe</span>

Trend léta 2024: Vrací se oblíbené kalhoty Audrey Hepburn a Marilyn Monroe