Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Inspirovala se Angelina Jolie stylem Meghan a Kate?

Elegantní kostýmky, šaty a zajímavé klobouky umí nosit s takovou grácií, že by si ji mnozí spletli se členkou královské rodiny. Outfit, který si oblékla na bohoslužbu k výročí založení řádu Sv. Michala a sv. Jiří, nápadně připomínal styl Meghan a Kate. Čím se Angelina inspirovala u britských vévodkyň?

Angelina Jolie není v královské rodině žádným nováčkem. S královnou Alžbětou II. se již několikrát setkala, a tak moc dobře ví, co si na slavnostní události obléknout. Minulý týden se zúčastnila bohoslužby v katedrále sv. Pavla. Na sobě měla skvěle padnoucí šaty od značky Ralph & Russo. K nim nesměly chybět ladící rukavičky ani klobouk, který je na podobné příležitosti nutností. Angelina vypadala naprosto božsky a mohla by být rázem prohlášena za členku královské rodiny

Je vidět, že se inspirovala stylem vévodkyní z Cambridge a ze Sussexu. Kdo jiný by jí taky mohl jít příkladem než největší britské módní ikony. Kate je známá svým jednoduchým stylem, který vždy ozvláštní zajímavým fascinátorem. Pokud jste tento výraz ještě neslyšely a jste milovnice stylu těchto dvou žen, jistě si ho zapamatujte. Fascinátor není klobouk, je to spíše ozdoba do vlasů, která má často extravagantní vzhled. Británie je jimi proslulá a např. svatba Harryho a Meghan vypadala jako módní přehlídka různě tvarovaných a barevných fascinátorů. Ale zpátky k Angelině, ta totiž jeden velice slušivý měla na hlavě.

Co se týče barvy a střihu, šla Angelina v módních stopách Meghan. Od doby, co se stala vévodkyní, musela manželka prince Harryho změnit svůj styl podle královského protokolu. Zvolila proto neutrální barevné tóny a často nosí šaty s lodičkovým výstřihem. A přesně to na sobě měla Angelina. V galerii sami uvidíte, jak byla neodolatelná. 
 

Angelina Jolie na královské události