Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Až na dřeň aneb Nejupřímnější královské rozhovory, které odhalily duševní nemoc i nevěru

Info ikona
Princezna Diana a princ Charles

Princ Harry a Meghan nejsou jediní příslušníci královské rodiny, kteří kývli na otevřený rozhovor. Už v minulosti nám princezna Diana, Sarah Ferguson či princ Charles dokázali, že správně položené otázky si zaslouží upřímnou odpověď.

Vzpomínáte si na loňský březen? Konkrétně 7. března odvysílala televize CBS exkluzivní interview Oprah Winfrey s princem Harrym a Meghanve kterém urozený pár poodhalil zákulisí života v královské rodině. Meghan Markle s princem Harrym otevřeně promluvili o myšlenkách na sebevraždu i náznacích rasismu. Zároveň odhalili detaily jejich tajné svatby i křehkého vztahu s princem Charlesem. 

Mnozí o tomto rozhovoru hovoří jako o převratném interview, které v královské rodině nemá obdoby. Pokud ale zapátráme v archivu, zjistíme, že princ Harry a Meghan nejsou jedinými členy královské rodiny, kteří se před kamerou upřímně rozpovídali. Jenom vzpomeňme na děsivě otevřený rozhovor princezny Diany s Martinem Bashirem či inteview prince Charlese s Jonathanem Dimbleby. Na druhém spektru „nejšokujících rozhovorů“ stojí princ Andrew, kterého svými otázkami „usmažila“ novinářka Emily Maitlis.

Členové královské rodiny, kteří svolili k otevřenému rozhovoru

Princezna Diana a Martin Bashir

„V tom manželství jsme byli tři, takže bylo trochu přeplněné,“ řekla princezna Diana v rozhovoru, který 20. listopadu 1995 vstoupil do dějin. Lady Di v otevřeném interview s novinářem Martinem Bashirem promluvila nejen o krachu manželství s princem Charlesem, ale také veřejně přiznala, že trpěla poporodní depresí a bulimií. V současné době je rozhovor předmětem vyšetřování, neboť panují domněnky, že ke zpovědi byla Diana donucena. Podle jejího bratra, Charlese Spencera, ji novinář Martin Bashir vydíral falešnými bankovními výpisy. Ať už za vznikem rozhovoru stálo cokoliv, jedno je jasné. Jde o nejkontroverznější rozhovor v dějinách britské královské rodiny.

Zdroj: tatler.com

Mohlo by se vám líbit