Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Otestujte s námi kolagen od norské značky Oslo Skin Lab!

Před nedávnem se naše kosmetická redaktorka Markéta dala do testování hydrolyzovaného kolagenu The Solution™  od norské značky Oslo Skin Lab. Nyní tento skandinávský zázrak můžete otestovat i vy!

Promotion | 12. 02. 2020

Se zvyšujícím věkem nám přibývají vrásky a ubývá nám kolagen. To je bohužel fakt, který nezmění žádný kosmetický přípravek. Jenže kolagen my zkrátka v životě potřebujeme, a tak bychom ho měli pravidelně doplňovat. Bez něj totiž ztrácí pokožka svou odolnost a začíná se hůře vyrovnávat se slunečními paprsky, nekvalitní stravou, kouřením, špatným a nedostatečným čištěním a dalšími negativními vlivy. Nedostatek kolagenu se projevuje stárnutím pokožky, vznikem vrásek, problémy s klouby nebo třepením nehtů.  

Co s tím?

V boji proti ztrátě kolagenu vám pomůže doplněk stravy - hydrolyzovaný kolagen The Solution™  od norské značky Oslo Skin Lab. Je bez vůně, bez zápachu a balený v jednotlivých sáčcích, což je ideální i na cesty. Můžete ho zamíchat do nápoje - studeného i horkého, přimíchat do ovesné kaše, smoothie, jogurtu. Fantazii se meze nekladou!

oslo

Naše kosmetická redaktorka Markéta ho otestovala na vlastní kůži. A výsledek? „Moje pleť vypadá skvěle. Je jemnější na dotek, rozzářená a make-up nosím minimálně. Ano, určitě k tomu přispívá i fakt, že se o pleť poctivě starám, ale výsledky po norském kolagenu opravdu vidím. Takže doporučuji všemi deseti!“ uvedla Markéta v článku se svými dojmy. Celý si ho můžete přečíst zde.

colagen
THE SOLUTION™ ANTI-WRINKLE COLLAGEN, kůra na 28 dnů

Teď jste na řadě s testováním vy!

Účinky kolagenu The Solution™ nás zajímají i u ostatních žen, proto jsme se rozhodli vytvořit testovací tým, do kterého můžete patřit i vy. Testování se zahájí úvodní diagnostikou pleti na klinice v Plzni v termínu od 24.2. - 15.3.2020, kde vám řeknou, v jakém stavu vaše pleť je. Díky tomu bude snadné pozorovat účinky kolagenu. Testovat se bude po dobu tří měsíců v období 12.3. - 26.5.2020, tím pádem získáte tři sady s kolagenem The Solution™. Po skončení užívání vám bude opět provedena diagnostika pleti na klinice v Plzni v termínu 25. - 26.5.2020. Vy tak budete moci porovnat, jak vypadala před testováním a jak vypadá po. Jsme si jisti, že účinky vás nadchnou.

Pokud se chcete testování zúčastnit, vyplňte registrační formulář nejpozději do 19.2.2020. Ženy, které budou vybrány, budeme kontaktovat.