Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Plavková sezona je za dveřmi. Máme tipy na ty nejstylovější plavky letošního léta!

Info ikona
Plavky

Letošní léto se možná ponese více ve znamení koupališť a rybníků než ta předchozí, to ale neznamená, že se nemůžete vybavit stylovými plavkami! Máme tipy, kde sehnat ty nejvíc trendy jednobarevné, pruhované i květované kousky.

Eliška Vrbová | 4. 06. 2020

Jednobarevné jednodílné plavky v zářivých odstínech jsou must-have letošního léta! Červené v retro stylu s páskem seženete v F&F, černé nebo růžové s knoflíky v Marks & Spencer a kanárkově žluté s řasením v Lindexu. Krásné minimalistické plavky vyrábí česká značka PLOVE, jejich letošní kolekce se nese ve znamení pastelově fialové, růžové a zářivě oranžové. Pokud jsou vám bližší klasické bikiny, určitě zavítejte do obchodů značky Calzedonia, najdete tam trendy kousky s kruhovými detaily, zavazováním i efektem na jedno rameno.

Jednobarevné

Modrobílé námořnické plavky se vám budou hodit, pokud se letos chystáte sjet s partou vodáků nějakou českou řeku. Pruhování ale nemusí být jen kombinací bílé s modrou, ale třeba i se žlutou, zelenou nebo červenou. A to, že vertikální pruhy postavu opticky zeštíhlí, už je jen příjemný bonus.

Pruhované

Pro letošní léto by vám v plavkové sbírce neměl chybět model se vzorem tropických listů a květin. Takové najdete v Desigualu, v obchodech švédské značky Lindex nebo u značky F&F. Stále jsou populární i zvířecí vzory nebo klasické puntíky. Plavky s drobnými kytičkami, čtverečky či jinými geometrickými motivy seženete v obchodech Calzedonia. 

Vzorované