Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

STREETSTYLE Z NEW YORKU: Co se nosí v ulicích města, které nikdy nespí

Info ikona
Street style

Celobéžové outfity sladěné tón v tónu rozbité barevnými doplňky, kombinování zdánlivě nekombinovatelného, přírodní tóny a oversized saka. Tak by se dala shrnout móda v ulicích New Yorku během tamního fashion weeku.

Eliška Vrbová | 15. 02. 2020

Už teď je jisté, že světlé tóny outfitů nebyly jen záležitostí jedné sezony, ale spolehlivě se přehouply do té další. Stejně jako v Kodani, i na newyorském fashion weeku byla nejčastější barvou outfitů v ulicích právě béžová. V americké metropoli ji však ikony streetstylu ještě rafinovaně rozbily barevnou kabelkou či jiným doplňkem.

V ulicích se však našly i barevné outfity. Nás zaujala zejména kombinace neonově růžových kalhot se šedým sakem. Na takový outfit sice musíte mít trochu odvahy, ale věřte, že šedá barva zářivou růžovou krásně utlumí. Stejně tak jsme se zamilovali do outfitu v podobě červeného saka s kohoutí stopou v kombinaci s koženými kalhotami a bílými kozačkami se špičatou špičkou.

Naprosto nepřehlédnutelným trendem jsou vzorovaná i jednobarevná oversized saka. Než se po nějakém půjdete podívat do klasických obchodů, zkuste prohlédnout second handy nebo nejrůznější bazary a vintage obchůdky. Takových sak už bylo vyrobeno spoustu a materiály jsou navíc prověřené časem.

Inspiraci na zimně-jarní outfity najdete v následující galerii.

Inspirace z NYFW