Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Hollywoodský úsměv (nejen) ve svatební den

Info ikona
Zuby

Nikdy jindy nerozdáte tolik úsměvů, jako právě v den D. Tak ať to za to stojí!

Markéta Vörös | 25. 05. 2018

Tedy pouze v případě, že se nehodláte vdávat v Kongu. Svatebčané mají výslovně zakázáno, se ve svatební den usmívat! Pokud tak činí, znamená to, že svůj svazek neberou dostatečně vážně. No, ještě že u nás nic takového nehrozí.

Zuby jako perličky

Buď se svěříte do rukou odborníka, anebo zvolíte domácí bělení. Pokud jste se rozhodli pro druhou variantu, investujte do kvalitních bělících přípravků. Nás doslova okouzlily bělící pásky od kosmetické firmy My White Secret. Jejich obaly jsou prostě dokonalý a okamžitě upoutají váš pohled. Ale nás víc zajímalo, zda mají zázračnou moc zlepšit barvu našich zubů... a víte co, mají. Po čtrnácti dnech používání jsou zuby opravdu bělejší a přidaná hodnota výrobku je, že netestují na zvířatech. Za nás super!

Dokonalé rty

Aby váš úsměv nekazily popraskané rty, pravidelně používejte peeling. V redakci máme nejradši ty cukrové, protože tak krásně voní a máte pocit, že už nemusíte mlsat nic sladkého. Mňam.

Správný odstín

Zuby jsou bělejší, rty jsou krásně hebké, ale všechno může zkazit nesprávně zvolená barva rtěnky. Pokud chcete, aby vaše zuby působily bělější, sáhněte po odstínech, které v sobě mají modrý podtón. Vyvarujte se rtěnek do oranžova, pokud nemáte dokonale bílé zuby. Dokáží totiž opticky vytáhnout i sebemenší nedostatky. Skvělou volbou je rtěnka Bobbi Brown v odstínu Sandwash Pink. Chcete znát tajemství? Na svatbě ji měla i Kate Middleton.