Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

VYCHÁZÍ FOOD SPECIÁL MARIANNE!

Přijměte naše pozvání ke stolu, připravte si ty největší lahůdky a užijte si společný čas. Protože jídlo spojuje.

Anonymous | 7. 11. 2019

Jíst. Pít. Milovat. Tak zní heslo našeho nového speciálu, který vznikl s obrovskou láskou k jídlu! Najdete v něm nejen spoustu lahodných receptů, ale také rozhovory s nejlepšími gastronomickými guru a tipy na podniky, kde si skvěle pochutnáte.

Česká kuchyně se za poslední roky změnila, jedno ale zůstává stejné, a to naše obliba v polévkách. Ve speciálu najdete hned několik návodů na jejich přípravu. Je libo bramboračku, kulajdu, česnečku nebo zelňačku? Nechybí ani recepty z nové kuchařky šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, které nejsou složité, netrvají dlouho a suroviny seženete v každém běžném obchodě. To je přesně to, co mnoho z nás potřebuje! V kombinaci s kuchařkou 30 minut v kuchyni od Lucky Kubrové strávíte v kuchyni jen nezbytně nutnou dobu a pak vám zbyde čas jídlo si pořádně vychutnat. A mysleli jsme i na čtyřnohé strávníky. Ti si také zaslouží poctivou a vymazlenou stravu. Připravte jim pochoutky z kuchařky Neštěkej a jez. Několik jich najdete i v našem speciálu.

Můžete se těšit na rozhovory s velikány české gastronomie jako jsou Roman Paulus, Zdeněk Pohlreich, Radek Kašpárek, dozvíte se, kde tito profíci nakupují a také se můžete inspirovat naší přehlednou mapou, kam vyrazit za krajovými specialitami. A navíc se dozvíte, jak probíhal kurz vaření, který absolvovala celá redakce Marianne. Prozdradíme, že se to neobešlo bez zranění!

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli recept z food speciálu Marianne, pochlubte se nám s výsledkem! Označujte na Instagramu vaše výtvory #mariannefoodspecial, ať nám žádný z nich neuteče!

Přejeme vám dobrou chuť!