Přejít k hlavnímu obsahu
Jídlo

Recept, který vás nadchne: Salát z exotického ovoce s mátou a malibu

Ovoce vybírejte důkladně, berte jen opravdu zralé kusy, pouze tak bude mít salát tu správnou chuť a vůni. Před podáváním ho nechte hodinu až tři uležet v chladu, aby se chutě krásně propojily.

Přidejte si Marianne do oblíbených na Google zprávách

Potřebujete:

½ cukrového melounu
¼ vodního (červeného) melounu
3 kiwi
1 mango
1 ananas
100 g kokosových lupínků
3 lžíce tekutého medu
1 celý citron
1 hrst lístků čerstvé máty
50 ml malibu
1 granátové jablko

1) Všechno ovoce kromě granátového jablka oloupejte, zbavte semínek, pokrájejte na kostky o hraně cca tři centimetry. Naklaďte do velké mísy.
2) V hrníčku si připravte zálivku: smíchejte med, šťávu z jednoho citronu, mátu a malibu. Vlijte ji do salátu a promíchejte.  
3) Granátové jablko rozkrojte na čtyři díly, vyberte lžičkou zrníčka, posypte jimi salát a dejte chladit.

Marianne je i na sociálních sítích:
×
  • Marianne
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + PÉČE AVENE + DIGI VERZE ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + PÉČE AVENE + DIGI VERZE ZDARMA
  • Předplatit