Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

26 outfitů princezny Diany, které dokazují, že by byla módní ikonou i dnes

Info ikona
Princezna Diana

Nabírané rukávy, květované šaty, oversized mikiny s potiskem nebo plisované sukně. To je nejen výčet aktuálních trendů, ale také kousků, které s oblibou nosila princezna Diana.

Eliška Vrbová | 8. 04. 2023

Díky manželství s princem Charlesem si princeznu Dianu pamatujeme v luxusních róbách, kostýmcích a elegantních kloboučcích. I přes nutnost dodržování královského protokolu se však Dianě často podařilo vytvořit skutečně stylové kombinace, které bychom s radostí oblékly i dnes.

 

Mohlo by se vám líbit

Nadčasová Diana

Osmdesátá a devadesátá léta jsou v módě aktuálně tolik populární, že některé z Dianiných fotek z té doby vypadají, jako by byly focené včera. Na outfit vytvořený z bílého topu s balonovými rukávy s černým vzorem v kombinaci s bílou sukní a černým páskem se nemůžeme vynadívat, stejně jako milujeme Dianiny metalické šaty s nabíranými rameny a plisovanou sukní od Bruce Oldfielda, které oblékla na londýnskou premiéru "bondovky" Vyhlídka na vraždu v červenci 1985. V Dianině šatníku nechyběla ani dnes tolik populární oversized saka nebo džínový overal.

V následující galerii si můžete prohlédnout ty nejstylovější outfity princezny Diany, které vás klidně mohou inspirovat k vytvoření vašeho #OOTD.

Vždy stylová Diana
Mohlo by se vám líbit
Zdroj článku