Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Stydíte se v plavkách? Tyto dvě influencerky vám ukážou, že nemáte důvod

Info ikona

S létem přichází jedna nepříjemná záležitost - zkoušení plavek! Těsné velikosti, nepraktické střihy i zrcadla, která zdůrazňují sebemenší strie, způsobují, že si z obchodu neodnášíme papírovou tašku, nýbrž pěkně velkou depresi. Naštěstí existují kamarádky Denise a Maria, které se rozhodly, že ostatním ženám dodají notnou dávku sebevědomí. 

Všechny toužíme po postavě modelky, konfekční velikosti 34 a nekonečně dlouhých nohách. Bohužel, tedy spíše bohudík, každá jsme jiná. Větší zadeček, kypré boky nebo bujaré poprsí z nás dělají ženy a my bychom na naše přednosti měly být patřičně hrdé. Ve skutečnosti ale neustále držíme diety a snažíme se přiblížit "ideálu krásy". Je velkým štěstím, že se najdou ženy, které sebeláskou doslova oplývají. Seznamte se s Denise Mercedes a Mariou Castellanos, dvěma nejlepšími kamarádkami, které vám ukážou, že jeden typ plavek může slušet štíhlé i silnější postavě. 

Když dvě dělají totéž, je to totéž

Před časem si Maria a Denise šly vybrat ideální plavky na nadcházející sezonu. Zatímco sportovnější a štíhlejší Maria sáhla po jednodílných plavkách, sebevědomá Denise si vybrala bikiny. "Já jsem ta, která má 'ideální letní tělo', ale stále jsem se cítila velmi nejistě. Denise byla ta, která mi dodala důvěru a pomohla mi," vzpomíná Maria na výběr plavek. Následně si obě kamarádky koupily bikiny, ve kterých se vyfotily na Instagram. "Myslím si, že mě Denise inspirovala k tomu, abych je nosila. Když jsme se fotily, cítila jsem se doopravdy sebejistě a věděla jsem, že ona se cítí stejně," dodává Maria. 

Plavky
Maria a Denise v gepardích bikinách. 
Zdroj: @denisemmercedes

Pod sdílenou fotografií se následně objevilo tolik pochvalných komentářů, až se Denise s Marií rozhodly, že v podobném focení budou pokračovat. "Účelem této série fotografií je ukázat, že dvě rozdílná těla mohou nosit stejný typ oblečení, a ještě u toho vypadat skvěle. Lidé říkají, že člověk může nosit bikiny pouze, když má 'bikini body'. My se ale snažíme ukázat, že žádné 'bikini body' neexistuje," řekla Denise pro Insider. 

ČTĚTE TAKÉ: Konec vyumělkovaným fotkám! Na Instagramu frčí přirozenost

Na kritiku není prostor

Denise sama přiznává, že několikrát se stala terčem posměchu. "Když mě Maria fotila v bikinách, dva kluci na mě nepříjemně pokřikovali. Ani to mě ale nezastavilo v pózování," vysvětluje Denise, která má konfekční velikost 12. Denise zároveň dodává, že u každé sdílené fotografie si přeje, aby si lidé řekli: "Páni, v těch plavkách vypadá skvěle. Pokud je může nosit ona, pak si je můžu vzít i já." Nerozlučné kamarádky si navíc založily sociální síť Tik Tok, na kterou taktéž přidávají příspěvky na téma sebeláska.

Tělo
Dvě nerozlučné kamarádky dodávají ženám sebevědomí. 
Zdroj: @denisemmercedes

Zlatá rada na závěr

Obě dívky moc dobře vědí, že nepříjemné pohledy či nejapné komentáře na sebevědomí nepřidají. Přesto všem nerozhodným ženám vzkazují, ať se svých bikin nevzdávají. Pokud ale nechtějí své tělo zcela ukázat, mohou ho zakrýt přehozem nebo plážovým kimonem. "Při předvádění plavek si na sebe občas vezmeme i přehoz. Je to mnohem chytřejší a pohodlnější. Navíc se díku tomu budete na veřejnosti cítit komfortně," uzavírá Denise. 

Souhlasíte s tím, že bikiny jsou pro každého? 

Chcete vědět, proč jsou na Instagramu dokonalé fotky? Tahle žena vám ukáže, jaká je pravda.

Titulka

Časopis Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.