Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Inspirace z ulic. Tipy na stylové letní outfity, které nosí hvězda streetstylu Sonia Lyson

Info ikona
Streetstyle

Jedna z nejstylovějších influencerek Sonia Lyson ví, jak vyzrát na horké letní dny. Máme pro vás tipy na letní outfity, které si oblékla v posledních dnech do ulic sluncem rozpáleného Berlína.

Eliška Vrbová | 1. 08. 2020

Oversized šaty

Šaty v oversized střihu jsou letním must-have kouskem číslo jedna. Ať už si je pořídíte v béžové, bílé nebo černé barvě, vytvoříte s nimi stylový outfit úplně snadno. Stačí přidat tenisky, výraznější kabelku a samozřejmě sluneční brýle. Šaty v tomto střihu aktuálně seženete například v Zaře, H&M, Reserved nebo na e-shopu Zalando.

Info ikona
Béžové šaty

Mint odstín

Letos v létě je velmi populární mentolová barva. Ta skvěle vypadá v kombinaci s bílou, nemusíte se ale bát outfit rozbít ještě jednou kontrastní barvou. Sonia Lyson oblékla sukni v mentolovém odstínu, k ní bílé tričko a kombinaci doladila výrazně modrou Prada kabelkou. K bílému tričku velmi efektně vypadá zlatý medailonek na krku.

Info ikona
Mentolová sukně

ČTĚTE TAKÉ: Tohle je aktuální trend z Instagramu. Už nosíte nabírané rukávy?

Top s vycpávkami

Topy s ramenními vycpávkami se díky Instagramu staly jedním z nejpopulárnějších letních kousků. Bílý a černý je základ, ale pastelově žlutý bude na opálené pokožce vypadat také velmi stylově. Tento top je ideální k jakékoliv vzorované sukni nebo i ke klasickým džínovým kraťasům. Pak už stačí přidat jen koženou crossbody kabelku v jednoduchém provedení.

Info ikona
Vzorovaná sukně

Pastelové barvy

Dalším letním trendem jsou nabírané rukávy a pastelové barvy ve stylu 80. let. Lila odstín topu a svetříku paradoxně skvěle funguje s tyrkysovými kalhotami. Pokud se na podobně odvážné barevné kombinace necítíte, můžete sáhnout po neutrálnějších odstínech.

Info ikona
Tyrkysové kalhoty

Zářivé šaty

V létě se nemusíme bát nosit výraznější kousky. Vzorované šaty by v letním šatníku také neměly chybět. Můžete k nim obout sandálky nebo stylové pantoflíčky a spolu s kabelkou vznikne naprosto jednoduše krásný pohodlný letní outfit.

Info ikona
Růžové šaty

Kožené kalhoty

Až pominou tropické teploty, doporučujeme objevit tak trochu retro trend v podobě kožených kalhot. V černé variantě jde o velmi elegantní kousek vhodný jak na denní nošení, tak i na večírek. Záleží, jaké boty a doplňky zvolíte. Sonia Lyson se rozhodla pro ležérnější styling s teniskami, tričkem s potiskem a kontrastní kabelkou značky Coach.

Info ikona
Kožené kalhoty