Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Gwyneth Paltrow oslavila své narozeniny v rouše Evině

Info ikona
Gwyneth Paltrow

Narozeniny máme jednou v roce, a tak je jasné, že během oslav chceme vypadat dokonale. Někdo volí šaty a boty na vysokém podpatku, jiný sáhne po oblíbených džínech a zajímavém topu. Pokud jste ale Gwyneth Paltrow, pak si s narozeninovým outfitem neděláte vrásky. Model s názvem "Roucho Evino" za vás už vybrala matka příroda.

Hvězda filmu Zamilovaný Shakespeare, Letuška 1. třídy nebo Iron Man, Gwyneth Paltrow, patří mezi hollywoodské celebrity první kategorie. Není divu, vždyť křehká blondýnka je nejen skvělou herečkou, ale také šikovnou podnikatelkou a influencerkou. Ostatně právě její Instagram ožil v neděli 27. září, kdy Gwyneth Paltrow slavila 48. narozeniny. Herečka se k této významné životní události vyfotila v trošku netradičním narozeninovém outfitu, tedy v rouše Evině. „Dnes jsem se rozhodla nenosit nic jiného než svůj narozeninový oblek,“ napsala na Instagram a dodala: „Děkuji vám všem za přání, a také děkuji úžasnému tělovému máslu Goop, díky kterému se cítím skvěle i svelčená." 

Pod nahou fotografií se ihned začaly kupit obdivné komentáře nejen od fanoušků, ale také kamarádek z řad celebrit. Demi Moore, Rachel Zoe, Miranda Kerr, Naomi Campbell, Courteney Cox či Katy Perry zanechaly pod fotkou narozeninové přání společně s pozitivním ohlasem na odvážný akt. Nutno podotknout, že na snímek zareagovala i dcera Apple, která napsala jasné a výstižné: "Mami!" Můžeme jenom hádat, zda se Apple za svou maminku zastyděla, jedno je ale jasné. Gwyneth Paltrow se za svou krásnou postavu a sebevědomí rozhodně stydět nemusí! 

Info ikona
Gwyneth Paltrow

Z herečky podnikatelkou

Gwyneth Paltrow nezapomněla k narozeninové fotografii připojit drobnou reklamu na společnost Goop, kterou v roce 2008 založila jako lifestylový newsletter pro rodinu a přátele. Z newsletteru se poměrně rychle vyvinul stejnojmenný web zaměřený na životní styl, krásu i pikantnější témata. Dnes už Goop není "jenom" internetová stránka, nýbrž silná značka, která prodává své vlastní kosmetické výrobky, doplňky a oblečení. Jenže to Gwyneth nestačí, a tak v letošním roce představila další projekt s názvem The Goop Lab. Ve spolupráci se streamovací platformou Netflix vytvořila sedmidílný pořad, ve kterém ve spolupráci s odborníky představuje témata, o kterých jiná média zarytě mlčí. Zatímco v jednom díle uznávaná koučka Betty Dodson učí, jak dosáhnout orgasmu, v jiném se redaktorky serveru Goop koupou s Wim Hofem v ledovém jezeře a názorně ukazují, že otužování odbourává psychickou nerovnováhu. 

Mohlo by se vám líbit

Gwyneth Paltrow & Goop: Kontroverze ani kritika ji nezastaví

elle.cz

Snová postava

S nahou fotografií vyvstala na sociálních sítích také otázka, jak vypadají herečky stravovací návyky. Je totiž jasné, že za štíhlé tělo Gwyneth nevděčí pouze genům, ale také jídelníčku. V podcastu Goop herečka prozradila, že na snídani si připravuje koktejl z mandlového mléka a kokosového oleje, do kterého vždy přimíchá bílkoviny. Nízkosacharidový je i oběd, který povětšinou nese podobu salátu s kuřecím masem nebo tuňákem. Naopak večeře nejsou příliš striktní. „Večer jím, co chci, ale snažím se vyhývat zpracovaným a sladkým pokrmům," řekla herečka v podcastu a zároveň dodala, že i ona občas zhřeší, a to především sklenkou vína a francouzským sýrem. 

ČTĚTE TAKÉ: Jako dvojčata! Dcery, které jsou podobné svým slavným maminkám