Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Vše, co víme o druhé sérii seriálu Emily in Paris

Kdy se můžeme těšit na další pařížské dobrodružství, sexy Gabriela a stylovou Camille? A pozor, možná přijde i Carrie Bradshaw!

Tvůrci seriálového hitu Emily in Paris, a mimo jiné i Sex ve městě, vynikají v jedné věci – umí dokonale rozdělit společnost. Hrdinky jejich televizních trháků totiž buď milujete, nebo nenávidíte. Pokud patříte do první skupiny, byli jste jistě 11. listopadu minulého roku zprávou o pokračování pařížského dobrodružství marketingové manažerky Emily nadšeni. Netflix tuto novinku originálně oznámil prostřednictvím fiktivního dopisu, který napsala šéfka Emily, Sylvie Grateau.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Co si budeme povídat, Američanka Emily je roztomilá, ale nás mnohem víc zaujala stylová Pařížanka Camille a samozřejmě i její sexy přítel Gabriel. Na toho se díky bohu můžeme těšit i v druhé sérii, kde bude součástí dalších vztahových dramat. V závěrečném dílu první série se totiž jiskření, které mezi Emily a Gabrielem bylo od začátku, proměnilo v obrovský plamen a my jsme se konečně dočkali žhavé postelové scény. Toto povyraženíčko mělo sloužit jako rozlučkový sex, před tím než se Gabriel odstěhuje do Normandie. Stěhování se ale nakonec nekonalo a poslední, co jsme v seriálu mohli vidět, byla zpráva, kde Camille píše Emily, jestli si mohou promluvit. Došlo jí, co je mezi Gabrielem a Emily, nebo je spolu dokonce viděla?

Co se bude dít ve druhé sérii?

Podle tvůrce seriálu Darrena Stara se Emily bude v Paříži cítit více jako její obyvatelka než jako cizinka. „Usadí se tam a bude více nohama na zemi,“ uvedl Star v rozhovoru pro OprahMag a dodal, že by rád dal větší prostor vedlejším postavám, jako je například Philippine Leroy-Beaulieu.

Představitelka Emily, Lily Collins, která je zároveň producentkou seriálu, nedávno sdílela své nadšení pro druhou sezónu. Během rozhovoru pro Vanity Fair řekla: „Byla bych šťastná za možnost vrátit se do Paříže kvůli druhé sérii. Při natáčení té první vzniklo spoustu situací, u kterých jsme si řekli, to si zapište, to použijeme u pokračování.“

Mohlo by se vám líbit

Seriál vs. realita! Na jaké stereotypy narazíme při sledování seriálu Emily in Paris?

Dlouhé podzimní večery, karanténa i obyčejná chuť lenošit. Nejen to způsobilo, že se v posledních týdnech oddáváme zábavě jménem Netflix and Chill. Pokud patříte k milovníkům této streamovací platformy, pak vám pravděpodobně neunikl seriálový hit Emily in Paris. Jak moc se liší seriálová Paříž od té skutečné? A doopravdy jsou Francouzi takoví, jak je seriál vykreslil?
marianne.cz

Jaké bude obsazení?

Hlavní obsazení z první série se objeví i v pokračování. Darren Star uvedl, že se opět můžeme těšit na Lily Collins, Lucase Bravo, Camille Razat i Ashley Park. Nebudou chybět ani zaměstnanci Savoir Philippin Leroy- Beaulieu, Samuel Arnold a Bruna Gouery.

Dokonce je šance, že se objeví i Carrie Bradshaw. „Moc se mi tento nápad líbí, možná bych se o něj měla podělit i s Darrenem Starem. Carrie by se mohla objevit jako odraz v okně. Emily by šla, podívala by se na svůj odraz, ale viděla by tam Carrie, pak by se podívala znovu a už by viděla jen sebe. To by bylo skvělé,“ uvedla herečka.

Mohlo by se vám líbit

Sex, město a móda: Co nás naučila Carrie Bradshaw?

Je to oficiální! Pokračování legendárního seriálu Sex ve městě bude! Pojďme si připomenout, co všechno nás o módě naučily extravagantní Carrie, usedlá Charlotte, vyzývavá Samantha a střídmá Miranda.
marianne.cz

Kdy začne natáčení?

Natáčení momentálně komplikuje pandemie koronaviru a všechna bezpečnostní opatření. Podle plánu by měla první klapka proběhnout letos na jaře. Vzhledem k aktuální situaci, ale nikdo nedokáže říct, jak to vše bude. Jen si to představte, jaro v Paříži! Pokud stále nebudeme moci cestovat, doufáme, že druhá série vyjde brzy a my se budeme moci do města zamilovaných podívat alespoň prostřednictvím nových dílů seriálu.

Je již trailer Emily in Paris 2?

Vzhledem k tomu, že natáčení ještě nezačalo, zatím žádná ochutnávka druhé série není. Očekávat bychom ji mohli na konci roku 2021.

Kdy druhá série vyjde?

Pokud natáčení proběhne letos na jaře a v létě, je pravděpodobné, že si budeme muset počkat do roku 2022. O novinkách vás budeme informovat.

Související články

Zábava

<span>Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?</span>

Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?

Zábava

<span>Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?</span>

Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost

Zábava

<span>KVÍZ: Kdo byli Kapuleti a Montekové? Otestujte své znalosti o díle Williama Shakespeara</span>

KVÍZ: Kdo byli Kapuleti a Montekové? Otestujte své znalosti o díle Williama Shakespeara