Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Evoluce stylu Taylor Swift: Z country zpěvačky módní ikonou

Info ikona
Taylor Swift

Pamatujete si ještě dlouhovlasou kudrnatou Taylor Swift s kytarou v ruce? Tak takový look měla dnes velmi populární zpěvačka naposledy už před více než patnácti lety. Dnes je z ní šik dáma, která na nejrůznější slavnostní příležitosti obléká značky, jako je Versace, Gucci, Oscar de la Renta, Carolina Herrera a mnoho dalších.

Eliška Vrbová | 13. 12. 2022

Taylor Swift se narodila 13. prosince v roce 1989 v Pensylvánii a už od dětství tíhla k muzice. Ve 14 letech se přestěhovala s celou rodinou do města Nashwille v Tennessee, aby se hudbě mohla věnovat naplno. Dlouho na sebe nenechala čekat smlouva s nahrávací společností, Taylor ji podepsala v roce 2005 a její debutové album vyšlo o rok později, konkrétně s názvem Taylor Swift. O tři roky později vydala druhou desku s názvem Fearless a obsahovala hity jako Love Story a You Belong with Me, které z Taylor udělaly definitivního miláčka Spojených států. Toto album se stalo dokonce nejprodávanějším albem roku 2009 a následující rok vyhrálo hned čtyři ceny Grammy.

Dalším důležitým milníkem bylo vydání alba Reputation. Prodalo se více než milion kopií jenom v USA a Reputation se stalo jedním z nejlépe prodávaných alb roku 2017. Jednalo se také o poslední album vydané pod vydavatelstvím Big Machine Records. Naposledy Taylor Swift potěšila své posluchače letos na podzim, kdy vydala album Midnights. A nutno dodat, že se v posledních letech nevyvíjel jenom hudební styl Taylor Swift, ale také její pohled na módu. Evoluci stylu Taylor Swift si můžete prohlédnout v naší galerii.

Jak se vyvíjel styl zpěvačky Taylor Swift
Mohlo by se vám líbit

Jednou nahoře, podruhé dole. Jaké byly vzestupy a pády zpěvačky Britney Spears?

V jednu chvíli ji všichni zbožňovali a zpívali si její hity, v další byl nesvéprávná. Život Britney Spears v záři reflektorů rozhodně nebyl snadný a bylo v něm mnoho extrémních výkyvů. Ty jsme se rozhodli připomenout při příležitosti jejích narozenin.
marianne.cz
Zdroj článku