Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jaké je tajemství krásy indické bohyně Priyanky Chopra?

Troufáme se říct to naplno - Priyanka Chopra je momentálně žena, která hýbe Hollywoodem! Objevuje v prvních řadách prestižních módních přehlídek, nechybí na žádné velkolepé párty a magazíny se předhánějí v tom, kdo ji uloví na obálku. Navíc se nedávno vdala za sexy zpěváka Nicka Jonase. Jak se kráska s indickými kořeny udržuje tak půvabná?

Markéta Vörös | 8. 03. 2019

Bývalá Miss World rozhodně nebyla vždy tak sebevědomá jako dnes. Když byla malá, trpěla nízkým sebevědomím a podle své matky byla spíš klukovský typ, který lezl po stromech. Dokonce na soutěži krásy měla na sobě vůbec poprvé make-up! 

Momentálně její hvězda stoupá strmě vzhůru. Je čím dál častěji obsazována do filmových rolí. Mezi její poslední novinky patří romantická komedie Isn't It Romantic, kde září vedle australských kolegů, Rebela Wilsona a Liama Hemswortha. Nedávno se vdala za zpěváka skupiny Jonas Brothers (ano, znovu se dali dohromady!). Jejich svatba byla ostře sledována milióny lidí po celém světě.

chopra
Z filmu Isn't It Romantic, který můžete vidět na Netflixu

Co se týká kosmetiky, dává na rady své maminky a často si vyrábí své vlastní masky a peelingy.

Miluje organický kokosový olej, kterým si odličuje obličej a smyje ho teplými navlhčenými tamponky. Nedá dopustit na domácí masku, kterou nazývá Ubtan Face Mask - ta se jí osvědčila například v době, kdy natáčela v horkém prostředí Maroka. Byla tak spálená, že si s ní nevěděla rady ani její vizážistka. Chcete zkusit stejnou masku?

Budete na ni potřebovat:

- celozrnou mouku (zajistí exfoliaci)

- kurkumu

- limetkovou štávu

- plnotučný jogurt

- růžovou vodu

Vše smíchejte a aplikujte na obličej, nechte 15-20 minut zaschnout a poté kousek po kousku "odgumujte" z pleti. Odstraní to všechny odumřelé buňky a vaše pleť bude doslova zářit!

A pokud obdivujete Priyanky dokonalé rty stejně jako my, vyzkoušejte peeling na rty, který se v její rodině dědí z generace na generaci. Postup je jednoduchý, potřebujete jen dvě ingredience - růžovou vodu a cukr! My se nemůžeme dočkat, až vyzkoušíme tyto indické kosmetické tipy. Co vy?