Jak vypadá skutečně dobrý pracovní oběd? Šéfkuchař Fly Vista Karel Caldr vysvětluje „Setkání nad obědem není jen o samotném jídle, ale o celkovém zážitku. Zásadní je kombinace kvalitního menu, příjemného prostředí a profesionální obsluhy. Naším cílem je, aby se hosté cítili komfortně a mohli se plně soustředit na jednání – my se postaráme o perfektní jídlo, rychlý servis a klidnou atmosféru.”
Proč na oběd do Fly Vista?
Spojuje se tu špičková gastronomie s unikátním prostředím a neskutečným výhledem, který vytváří ideální atmosféru pro jednání. „Menu sestavuji tak, aby bylo vyvážené a sezónní – hosté se dobře nají, ale zároveň se po obědě necítí unaveni. Díky zajímavým variacím pokrmů navíc dokážeme zaujmout i při opakovaných návštěvách,” doplňuje zkušený šéfkuchař.
Sezónnost na talíři
„Obědové menu stavím vždy s důrazem na sezónnost, kvalitu surovin a vyváženost chutí. Byznys oběd má hosty zaujmout, ale zároveň jim nesmí brát energii,” vypráví Karel Caldr. Proto kombinuje kvalitní maso, ryby, čerstvou zeleninu a moderní přílohy. Inspiraci čerpá jak z české, tak z mezinárodní kuchyně, aby každý oběd přinesl nový gastronomický zážitek.
Atmosféra a jídlo pomůže při uzavírání obchodních jednání
Šéfkuchař Karel Caldr ví z vlastní zkušenosti, že dobré jídlo uvolňuje atmosféru a pomáhá budovat vztahy. „Když se lidé cítí příjemně, snadněji se otevírají a komunikace je přirozenější. Už několikrát jsem byl svědkem toho, jak se právě u nás v restauraci, uzavřely důležité obchody. Naším cílem je, aby u nás hosté našli nejen skvělé jídlo, ale i prostředí, které podporuje dobré vztahy a nové příležitosti.”
Politika u dobrého jídla
V červnu roku 1790 se v New Yorku, tehdejším hlavním městě USA, potkali Thomas Jefferson a Alexander Hamilton. Domluvili se na společné večeři, ke které Jefferson přizval i Jamese Madisona, který v té době prosazoval přesun hlavního města na jih k řece Potomac. Výsledkem slavnostní večeře byl historický kompromis. Federální vláda převzala dluhy jednotlivých států, jak chtěl Hamilton, a novým hlavním městem USA se stal Washington, D.C., jak si přál Madison.
Aby se zákazníci nenudili, mění šéfkuchař Fly Vista obědové menu každý týden.
Oběd v restauraci Fly Vista můžete navíc doplnit ochutnávkou největší nabídky šampaňského v Praze. Místní bar se pyšní více než stovkou značek. Ochutnáte?
Sledujte Fly Vista na Instagramu a buďte v obraze, jaké akce se chystají.
Fly Vista. Od snídaně až po večerní party
- Už od 7:30 si můžete dopřát vynikající snídani. Navážete obědem i večeří.
- Večer vás čekají DJ sety a největší nabídka šampaňského v Praze. Ochutnáte tu více než 120 druhů!
- Rooftop bar Fly Vista je druhým nejvyšším bodem Prahy 1 a zároveň nejvýše položenou restaurací.
- Neopakovatelný výhled na celou metropoli vám zaručí zážitek, na který nezapomenete.
ADRESA
Národní 63/26,
110 00 Nové Město,
Praha 1
OTEVÍRACÍ DOBA
Po – st: 7:30 – 1:00
Čt – pá: 7:30 – 3:00
So: 8:30 – 3:00
Ne: 8:30 – 1:00
79 Kč
79 Kč
84 Kč